Beoordelingen van Cita Rasa Nusantara Huizen

Recente recensies

5.0
Jelle Dohmen
12 mei 2022

Met zijn zessen gesmuld!

Rob Bollebakker
5 mei 2022

Opnieuw was de vegetarische rijsttafel geweldig lekker en smaakvol. Bezorging weer op tijd en netjes afgeleverd. De app werkt goed en je wordt voortdurend op de hoogte gehouden. Puik allemaal. .

Sonja
30 april 2022

Heerlijk gegeten. Sateetjes van de rijsttafel waren wel wat aan de droge kant. Wij bestellen zeker weer😋

Henk Molenaar
25 april 2022

verrassend lekker bij de eerste kennismaking, vriendelijk personeel.

Kwakman
17 april 2022

Bezorging 15 minuten te laat, eten was lauw, weinig en kwaliteit onvoldoende.

Nina
13 april 2022

Top!

RB
11 april 2022

Was lekker! Alleen kroepoek niet zo, beetje koud

Erik Waterreus
4 april 2022

lekker en originele smaken

Henk
26 maart 2022

Heerlijke rijsttafel

Margot Leeuwin
13 maart 2022

Ruim een uur gewacht, de bezorgtijd werd pas heel laat doorgegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascale
12 maart 2022

De rijsttafel gisteravond was voortreffelijk!! Subliem!! Dank 🙏

Tulp
10 maart 2022

Bezorging was wederom helaas ruim een uur te laat, slechts een verklaring dat het logistiek lastig was. Logistiek lastig had logischerwijs ook ten gevolg dat ons eten koud was. Echt koude loempia zijn naar mijn idee onsmakelijk en op de overigens wel heerlijke cassave kroepoek na, was de rest van ons eten koud ook een stuk minder smakelijk dan gehoopt

Kruimer
2 maart 2022

Fantastisch lekker gegeten. Rijsttafel voor 4 personen. Alles lekker, warm genoeg en vers. Keurig op gewenste tijd bezorgd door vriendelijke jongeman. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Brigitte
27 februari 2022

Onze bestemming stond netjes klaar. Vriendelijk personeel dat je helpt in de winkel. En thuis genoten van onze heerlijke maaltijden.

Rob Bollebakker
26 februari 2022

Order makkelijk te plaatsten. Goede actuele informatie over de voortgang van de bestelling. Keurige bezorging en alles smaakte voortreffelijk.

Patricia
21 februari 2022

Heerlijke rijst met kip. Ondanks slechte weer, snelle nette bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronny
13 februari 2022

Heerlijk, meer dan voldoende en op tijd bezorgd.

Van den Broek
7 februari 2022

Bij afhalen langer wachten dan afgesproken tijd, hoeveelheden leken minder dan vorige keren. Eten is gelukkig wel net zo lekker als anders

Jelle Dohmen
31 januari 2022

Met 3 gasten, dit keer geen Rijsttafel+ maar allemaal eigen keuzes. Het was weer toptoptop.

Anoek Tulp
30 januari 2022

Helaas was het wederom een teleurstellende ervaring. 45 minuten later was het eten er nog niet. Geen bericht, dus hebben we zelf gebeld. Toen het eten kwam was het niet meer warm. Wij hadden een dubbele portie zoetzure kip besteld maar de hoeveelheid was zeker dubbel. Het eten op zich is goed van smaak maar de totaal ervaring niet bevredigend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.
29 januari 2022

Kwaliteit van eten is echt goed. Helaas kwaliteit en prijs niet in verhouding. Van drie vlees/kipgerechten drie porties besteld per gerecht , groente gerecht ook 3 porties besteld. In totaal 74 euro betaald.. in verhouding hele kleine hoeveelheden wat niet in verhouding lijkr.. Geen herhaling om deze reden

Anita
27 januari 2022
Carrie
17 januari 2022

Heerlijk gegeten! Sateetjes waren heel lekker en de saus ook. Bezorging was later dan werd aangegeven, maar vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascale
16 januari 2022

Heel vies. Zooitje nasi en bami ramis bij elkaar weer (3e?) keer opgewarmd?? Bananen vetbom, loempia’s zompig, bestelling klopte ook niet. Geen vega. Bami modder vet.

Vera Verhoeven
13 januari 2022

Was erg lekker. Was alleen al een beetje afgekoeld , maar niet heel erg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascale
10 januari 2022

Heerlijk en goede Indonesisch eten, rijsttafel! Aanwinst voor Naarden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zwanet
9 januari 2022

Eten zag er goed uit en was heerlijk!!

Cvdl
8 januari 2022

Heel lekker authentiek Indisch eten.

Kimberley
2 januari 2021

Kwartiertje na aangegeven tijd, dus dat was prima. Maar het was niet heel warm en ook wel erg andere smaken dan anders. We weten dat de gerechten per keer verschillen maar dit week wel erg af. We misten ook de kleine bakjes met o.a seroendeng.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
1 januari 2021

Heerlijke vegetarische rijsttafel en prima bezorging!

Carlavanruiten@telfortglasvezel.nl
25 december 2021

Ontzettend lekker gegeten! Perfecte bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle Dohmen
25 december 2021

Engelse mensen op bezoek! Ook zij vol lof over de kwaliteit: exquisit, zo zij een dame.

Jelle Dohmen
17 december 2021

Geweldig lekker. En een compliment voor het feit dat bij een storing in Huizen, de zaak met enige vertraging toch opgelost werd, via Naarden. Petje af!

Ben Van Der Stigchel
13 december 2021

Rijstafel voor 2 personen afgehaald. Goede kwaliteit, erg lekker

Cor Smit
8 december 2021

We hebben genoten van een prima verzorgde en smakelijke vegetarische rijsttafel.

Aukje
7 december 2021

Graag even persoonlijk contact

A.E.
4 december 2021

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg en precies op tijd bezorgd!

Rob Bollebakker
26 november 2021

Accurate verwerking van de order en tijdige levering. Het eten is voortreffelijk.

J.E.
20 november 2021

Bijzonder goede gerechten. Wij zijn fan!

Kimberley
20 november 2021

Het was weer heerlijk! Super fijn dat er een vegetarische rijsttafel is, zodat wij alsnog kunnen genieten van de heerlijke Indonesische keuken! We bestellen regelmatig en altijd op tijd en super eten.

Mirjam
4 november 2021

Snelle en vriendelijke bezorging, heerlijk eten! Porties zouden iets groter kunnen.

Marjolein
30 oktober 2021

Heerlijk eten. Lekkere saté en nasi en bami. Jammer dat de loempia’s op waren

Patrick Vos
25 oktober 2021

Hier vaker besteld en op het eten valt niets aan te merken, heerlijk en een aanwinst! Nu op zondag besteld en dan weet je vooraf dat de bezorging wat langer gaat duren, geen probleem. Toen wij ruim een half uur na de aangegeven bezorgtijd contact opnamen met het restaurant werden we vriendelijk maar ook verbaast te woord gestaan dat de bestelling nog niet was geleverd. Uiteindelijk ruim voorbij half acht heeft de bezorger ons adres gevonden en kregen we de bestelling in open en lekkende bakjes in tasje geleverd. Uiteindelijk alles maar wat gefatsoeneerd en opgewarmd in de magnetron en alsnog van kunnen genieten. Volgende keer gaan we het afhalen maar keer proberen ?!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline Balk
25 oktober 2021

Zeer tevreden, goed van smaak. Na jarenlang zelf gekookt te hebben was dit super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry Pronk
10 oktober 2021

We vonden het een goede maaltijd, maar niet meer dan dat. De smaak was vlak, weinig variatie in de verschillende delen van de nasi rames. Het vlees was prima, mals, maar de kip had ook weinig smaak. Het was gewoon goed te eten, maar geen hoogvlieger terwijl de prijs niet laag is. We wilden het 3,5 ster geven. De bezorging was prima, keurig op tijd en het eten was uitstekend op temperatuur. Kortom: goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina
9 oktober 2021

Nasi Rames was heel lekker! Vooral de kipsaté's. Vriendelijke bezorging.

Mirjam
6 oktober 2021

Was erg lekker!

Patrick
4 oktober 2021

Het was allemaal super super lekker, we gaan hier vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
17 september 2021

Heerlijke rijsttafel gegeten!!

Anoniem
16 september 2021

Eten super kwaliteit. Je proeft dat er verse specerijen gebruikt worden. Beste Indonesische restaurant uit Huizen. Verwachte bezorgingstijd 18:55 uiteindelijk om 19:35 bezorgt.

Jelle Dohmen
29 augustus 2021

Top top top.

R.J. Meijer
28 augustus 2021

Aanwinst voor Huizen & omstreken!! Een echte aanrader 👌

Irma de Heer
27 augustus 2021

Heerlijk gegeten!

Linda
25 augustus 2021

Weer fantastische lekker gegeten👍👍👍

Kimberley
19 augustus 2021

Keurig op tijd. Heerlijk eten, ruim voldoende. Vriendelijk personeel.

Linda
18 augustus 2021

Het was heerlijk en goed verzorgd. Ook belangrijk , het eten was lekker warm. 👍👍👍

Rens
1 augustus 2021

Verrassend en lekker, sympathieke mensen

Jos Hompes
29 juli 2021

Erg tevreden, nou nog account aan kunnen maken om bestelling te doen. Bel mij mij maar 0653170644

Jelle Dohmen
25 juli 2021

heel lekker, vond ook ons bezoek. De bami wat dikker en minder pittig/lekker dan anders?

Jelle Dohmen
21 juli 2021

Top, zoals altijd!

Florine
18 juli 2021
A.
18 juli 2021

Uitstekend. Verzorgd eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
16 juli 2021

Eenvoudig online te bestellen, winkel in Huizen is super schoon. Kwaliteit van de rijsttafel is fantastisch, geweldige smaakbeleving! Beste toko van het Gooi!

Anoek Tulp
4 juli 2021

Absoluut fantastisch! Nog nooit in Nederland heb ik zulk smaakvol Indonesisch eten geproefd. Wat mij betreft de allerbeste take away in het Gooi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
1 juli 2021

Vega rijsttafel is fenomenaal!

Pauline
26 juni 2021

Echt een aanrader! Heerlijk gegeten en de bezorging was ook goed en keurig op tijd!

Bodien
25 juni 2021

Heerlijk zoals altijd👌

Malcolm
24 juni 2021

Zowel de rijsttafel als de loempie net eend waren erg lekker! Duidelijk verder producten gebruikt en vol van smaak! Het had allemaal iets warmer mogen zijn, maar dat doet aan de smaak niets af. Bij de rijsttafel zaten 3 kleine bakjes, waarvan 2 sauzen. Het was ons niet duidelijk waar deze sauzen bij horen. Wellicht handig om een nummer of letter of de sauzen te schrijven en deze ook op het bijbehorende gerecht te zetten?

Jelle Dohmen
21 juni 2021

Top van smaak. Flop door zeer late bezorging, overigens de eerste keer dat het gebeurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
9 juni 2021

Top!

Jos
4 juni 2021

Weer bijna tevreden. Is het mogelijk om bij de saté warme satésaus te krijgen? Ook zou het handig zijn om een account aan te kunnen maken voor volgende bestellingen. Groeten Jos Hompes. 0653170644

Hans
3 juni 2021

Het eten was lauw/koud, de groenten (vnl de spercibonen) niet gaar, een vochtig geheel met een matig, vlakke smaak.

Petra
29 mei 2021

Wederom heerlijk gegeten en stipt op tijd bezorgd. Tot de volgende keer😋

Jos
28 mei 2021

Erg lekker, komen zeker terug.

Miranda
23 mei 2021

Heerlijke rijsttafel!! Echt een aanrader

Kim
21 mei 2021

Vers, heet, en lekker

Nikky
11 mei 2021

Superlekker en op tijd! Een aanrader

Matthijs
10 mei 2021

De bestelling kwam ruim een half uur later dan de tijd die was opgegeven. Daarnaast had ik nasi goreng besteld maar die was er niet. Wel bami en witte rijst maar die had ik niet besteld. Het eten was ook niet erg warm. Ik denk dat ze het te druk hebben. Het eten is wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
9 mei 2021

Gewoon normaal, niet speciaal. Bij buren verder in de straat dan net zo prima.

Gideon Attwell
4 mei 2021

Redelijk. De Bakmis rames is lekker, portie moet echt wat groter voor € 14. Sate stokjes waren minder. Beetje taai en vooral ook erg karig voor de prijs. Ayam Asam Manis is heerlijk maar ook hier weer: karig.

Patricia
30 april 2021

Heerlijk vers en pittig. Echt een aanrader, goed Indonesisch eten.

Irma de Heer
29 april 2021

Heerlijk gegeten! Goed verzorgd!

van den Berg
17 april 2021

Werkelijk fantastisch. Hadden de rijsttafel voor 2 personen. Alles was heerlijk, ruim voldoende voor 2. Keurig op afgesproken tijd bezorgd. Alles was goed warm, alleen de sate iets minder maar deed niks af aan de smaak. Aanrader, wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Jac van der kloot
11 april 2021

Het eten was erg lekker; echt mmmmm... maar ook een beetje erg vet; vindt ik..

S de Vries
9 april 2021

Rijsttafel laten bezorgen. Was keurig op tijd. Eten was goed warm en authentiek qua smaak. Voor ons de eerste keer bij deze toko en zeker voor herhaling vatbaar.

Henny
5 april 2021

Helemaal top. Heerlijk gegeten van de vegetarische rijsttafel. Niet goedkoop maar dan heb je ook wat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
5 april 2021

Eten was lekker. Helaas niet heel warm zodat we wel de magnetron moesten gebruiken. Bezorging was wel precies op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle Dohmen
3 april 2021

Top!

Anneleid
29 maart 2021

Vond de gado gado en de loempia’s erg lekker maar de rames viel mij beetje tegen. Weinig groente en de paar boontjes die erin zitten zijn helemaal doorgekookt. De rendang was erg vet/niet te kauwen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Post
28 maart 2021

Super goed en lekker. Voor herhaling vatbaar.!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Florine
24 maart 2021
Jelle Dohmen
21 maart 2021

Wij denken iedere keer: Top, kan niet beter. Maar gisteren overtrof alle verwachtingen: Heerlijker dan heerlijk!!

Patricia
20 maart 2021

Heerlijk vers en smaakvol. Snelle nette bezorging. Echt een aanrader. Super lekker Indonesisch eten.

Marjan
17 maart 2021

Een aanrader.

Ageeth
7 maart 2021

De bestelling was keurig op de afgesproken tijd, en we hebben echt zitten smullen.

Simone
6 maart 2021

Lekker eten

marita
5 maart 2021

wij vonden t super! Heerlijk eten, exact op tijd; website heel toegangkelijk! makkelijk bedtellen, mooie kaart redelijke prijs, echte aanrader!

sdejongh
1 maart 2021
Martin
27 februari 2021

Allemaal prima verzorgd en het eten was lekker

Sabine
25 februari 2021

Heel lekker eten

Sonja
25 februari 2021

Supersnel bezorgd en overheerlijk gegeten! Wij bestellen zeker weer!

Marije Verfurden
22 februari 2021

Wat een heerlijke verassende rijsttafel! Alles was lekker. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronny
20 februari 2021

Erg goed, vers en heerlijk van smaak. Saté had iets warmer gemogen, maar dat is dan ook alles. Meer dan aanbevolen.

Peter
19 februari 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten. Top kwaliteit, heerlijke smaken en zeer vriendelijke bezorging. Wij komen zeker terug 👍🏻

Jelle Dohmen
18 februari 2021

Topklasse, zoals gebruikelijk. En weer viel extra op: de verrukkelijke smaak van bami en nasi goreng.

Ruben
12 februari 2021

Rijsttafel voor 3 personen was fantastisch, zeer authentieke smaken, alsof je weer even in Indonesië bent. Heerlijk en een aanrader!

Nellie van Veenendaal
1 februari 2021

We hadden al eerder kennis gemaakt met de voortreffelijke maaltijden, nu een eerste kennismaking met bestellen en bezorgen. Dat is ook prima geregeld! Een aanrader, kan niet anders zeggen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Moerman
1 februari 2021

Kwaliteit is prima. Graag de mogelijkheid te kunnen kiezen tussen pedis of mild. De bezorging was te laat en het eten was niet echt warm. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henriet
24 januari 2021

Keurig op tijd bezorgd. Ruime porties. Ontzettend lekker!

René
24 januari 2021

Een heerlijke rijsttafel voor 2 personen besteld. Veel zijdigheid aan smaken! Fijne kennismaking met deze nieuwe winkel. En keurig op tijd aan huis geleverd.

Laury
17 januari 2021

Netjes verzorgd en verpakt, zeer smakelijk, veel verse groente in gerechten, snelle en vriendelijke bezorging; aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HH
17 januari 2021

Heerlijk gegeten! We hadden een rijsttafel voor 2 personen. Ruime porties! Voor herhaling vatbaar. Zeker een aanwinst in Huizen.

Ruben
14 januari 2021

Heerlijk gegeten, authentieke smaken en royale porties. Helemaal top!

Ellen
12 januari 2021

Het eten is heerlijk. De bezorging is echt een drama. Om 18.05u besteld en om 20.00u gekregen. Geprobeerd te bellen maar er wordt gewoon niet opgenomen. Voor mij een reden om niet meer te bestellen, ondanks het heerlijke eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle Dohmen
11 januari 2021

Van alles dit keer, en weer heerlijk. Ik zou de pindasaus wat dikker, romiger maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mel
11 januari 2021

Niet voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
10 januari 2021

Levertijd aan de lange kant, werd wel keurig een tijd vermeld. Maaltijd was lekker, echter de gemengde groenten was bij de ene gemengde groenten de ander alleen boontjes. Rijst was aan de bescheiden kant en de atjar was vergeten mee te leveren. Smaak was verder goed, temperatuur had iets warmer gemogen, ei was goed gekookt wat bij sommige toko’s nog wel eens te ver wordt doorgekookt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

QK
10 januari 2021

Bezorging kwam een kwartiertje later, maar dat was het meer dan waard. We hadden de vegetarische rijsttafel en die was echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Han Peekel
10 januari 2021

Aangename verrassing.Er staat een echte Indonesische Kokkie achter het fornuis, briljante geuren, kruiden en smaken Heerlijke saté saus Een van de beste ooit in Nederland geten. Top een aanrader

Anoniem
5 januari 2021

Fricadel kentang ontbrak. Andere snacks ben ik anders gewend. Soto Ayam smaakte niet naar Soto ayam. Kip erin was heel erg taai. Ook de kip van de ayam pangang was hard en taai. Lamssate ook niet echt mals. Het was de eerste bestelling maar helaas ook de laatste. Hoop dat jullie het eten verbeteren.

Olav
2 januari 2020
Christina
2 januari 2020

De rijsttafel was heerlijk! Lekker veel ook!

Isa
1 januari 2020

Heerlijk gegeten, 1 rijsttafel is ruim voldoende voor 2 personen.

Mireille Niesink
30 december 2020

Het was heerlijk, we hebben genoten.!

Anneke Steenhuis
30 december 2020

Wij vinden het eten lekker. Er was echter erg weinig groente bij.

Janet F
29 december 2020

Alweer hebben we van een heerlijke rijsttafel genoten! Vers, warm en fijne smaken!

Jelle Dohmen
26 december 2020

Meer dan prima, zoals gebruikelijk. Houden zo!

Monique
23 december 2020

Heeeeeeeeerlijk eten

Chris Kooij
21 december 2020

Van een heerlijke lunch genoten! Loempia's zijn ook echt een aanrader! Ga zo door!

Erwin
18 december 2020

Lekker en gevarieerd authentiek Indonesisch eten. Voor herhaling vatbaar.

Irma de Heer
18 december 2020

Wij hebben vanavond zitten smullen van de Indische rijsttafel!! En morgen nog een keer, want er was genoeg! Een aanrader!

Karel
17 december 2020

De maaltijd werd keurig op tijd afgeleverd, goed verpakt maar was lauwwarm. Het geheel was licht pittig maar wel heel lekker. Ook de saté was heel lekker.

Janet
11 december 2020

Heerlijk verse en heel smakelijke rijsttafel, keurig op tijd thuisbezorgd en goed warm. Ik zal hier vaker bestellen.

Jelle Dohmen
11 december 2020

Rijsttafel en wat andere dingen, als geroosterde kippendij. Het smaakte fantastisch. Opmerkelijk: ook de bami en de nasi goreng zijn uitzonderlijk goed.

Jelle Dohmen
8 december 2020

Eerste kennismaking met dit bedrijf. We hebben van alles besteld en geproefd. Over het algemeen: erg lekker. We komen zeker terug.

Dick
30 november 2020

lekker gegeten, was maar dan voldoende, had alleen iets warmer gemogen. Terima kasih!

Sylvia
29 november 2020
Neijsen
25 november 2020

Het eten was erg lekker, warm en ruim voldoende.